RIGENOMA alginátové krytí s OZOILE 5ks

Zdravotnický prostředek

RIGENOMA® alginátové krytí je krytí na rány na bázi ozonidů s patentovanou složkou OZOILE®. Krytí je určeno zejména na rány se sekrecí (secernující rány). více

Produkt není dostupný

RIGENOMA® alginátové krytí je krytí na rány na bázi ozonidů s patentovanou složkou OZOILE®. Krytí je určeno zejména na rány se sekrecí (secernující rány). více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"RIGENOMA alginátové krytí s OZOILE 5ks"

RIGENOMA® alginátové krytí je krytí na rány na bázi ozonidů s patentovanou složkou OZOILE®. Krytí je určeno zejména na rány se sekrecí (secernující rány).

Hlavní výhody:

  • Sterilní krytí na rány se sekrecí.
  • Adsorbční schopnosti.
  • Chrání ránu před mikroorganismy a podporuje hojení.
  • Jednoduché použití a bezbolestné odstranění z rány.

Použití

Po očištění rány a vysušení jejích okrajů sterilní gázou aplikujte RIGENOMA® alginátové krytí přímo na spodinu rány, u povrchových ran nepřekrývejte výrazně okraje rány a u hlubokých ran vyplňte celou spodinu rány. RIGENOMA® alginátové krytí se tvorbou gelu přizpůsobuje stěnám hluboké rány. Překryjte nepřilnavým sekundárním obvazem jako např. RIGENOMA® gázou a zajistěte ochranným obvazem. RIGENOMA® alginátové krytí lze vyměňovat dvakrát až třikrát týdně v závislosti na množství tvořícího se exsudátu, je-li obvaz nasycen gelem.

Složení

Hlavní složky: alginát vápenatý, OZOILE® (stabilní Ozonidy s vitaminem E acetátem).

Velikost balení

Balení obsahuje 5 ks krytí o velikosti 10x10 cm.

Upozornění

Nepoužívejte v případě zjištěné přecitlivělosti na přípravek nebo jeho složky. Pokud se během použití projeví nějaké alergické potíže, přestaňte přípravek používat a obraťte se na svého lékaře. Nejsou známy žádné kontraindikace a vedlejší účinky v období těhotenství a kojení, před aplikací se poraďte se svým lékařem.

Výrobce ERBAGIL
Kód produktu: MD413881
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 5035333
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.