Dárkový balíček Na zahřátí NUPREME

Doplněk stravy

Značka: Nupreme

Dárkový balíček Na zahřátí obsahuje Kokosový cukr 250g BIO NUPREME, Kokosový olej 500ml BIO NUPREME, Golden Mylk 80g BIO NUPREME a Maca Choco Latté 100g BIO NUPREME. více

Produkt není dostupný

Dárkový balíček Na zahřátí obsahuje Kokosový cukr 250g BIO NUPREME, Kokosový olej 500ml BIO NUPREME, Golden Mylk 80g BIO NUPREME a Maca Choco Latté 100g BIO NUPREME. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Dárkový balíček Na zahřátí NUPREME"

Dárkový balíček s hřejivými nápoji pro chladné zimní dny. Ajurvédský poklad Golden Mylk s kurkumou a kakaový nápoj s macou a si můžete dochutit kokosovým cukrem a vyladit k dokonalosti kouskem kokosového oleje. Nupreme Na zahřátí obsahuje Nupreme BIO Kokosový olej 500 ml, Nupreme BIO Kokosový cukr 250 g, Nupreme BIO Maca Choco Latté 100 g a Nupreme BIO Golden Mylk 80 g. Vše zabalené v kartonu s přelepkou a uložené na dřevité vlně.

Obsah balení:

Nupreme BIO Kokosový olej: 100 % přírodní panenský olej z kokosové dužiny v BIO kvalitě.

Nupreme BIO Kokosový cukr: Kokosový cukr se získává z ručně nasbíraného nektaru z okvětí kokosových palem. Zahřátím nektaru se tvoří karamel, který se drtí na zlatavé krystalky. Takovýto cukr si uchovává maximum původních živin zvláště minerálních látek. Kokosový cukr můžete využít jako běžný rafinovaný cukr: k oslazení nápojů, při pečení moučníků či přípravě sladkých dezertů. Jeho hlavní předností je nízký glykemický index.

Nupreme BIO Maca Choco Latté: Osvěžující nápoj vytvořený z BIO maca, BIO raw kakaa se špetkou skořice a jemně oslazený kokosovým cukrem.

Nupreme BIO Golden Mylk: Směs koření inspirovaná ajurvédskou medicínou.

Složení:

Nupreme BIO Kokosový olej 500 ml: 100 % přírodní kokosový olej v BIO kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Nupreme BIO Kokosový cukr 250 g: 100% kokosový cukr v BIO kvalitě.

Nupreme BIO Maca Choco Latté 100 g: BIO Maca prášek (37%), BIO Kakaový prášek (37%), BIO Kokosový cukr, BIO Skořicový prášek. Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a sezamu.

Nupreme BIO Golden Mylk 80 g: BIO kurkumový prášek, BIO skořicový prášek, BIO černý pepřový prášek, BIO zázvorový prášek. Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a sezamu.

Výrobce EMPOWER
Kód produktu: MD374188
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: nupreme
Kód PDK 4509007
Netto 1546 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.