Kitl Syrob horký nápoj Jablko se skořicí 500ml

Doplněk stravy

Horký Kitl Jablko se skořicí vyrábíme v limitované edici na chladné zimní dny. Krásně voní a příjemně zahřeje. Je skvělý na výrobu horkých alkoholických a nealkoholických nápojů. více

Produkt není dostupný

Horký Kitl Jablko se skořicí vyrábíme v limitované edici na chladné zimní dny. Krásně voní a příjemně zahřeje. Je skvělý na výrobu horkých alkoholických a nealkoholických nápojů. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Kitl Syrob horký nápoj Jablko se skořicí 500ml"

Kitl Syrob horký nápoj Jablko se skořicí v limitované edici příjemně zahřeje v chladných podzimních a zimních dnech. Krásně voní po skořici a jablku.

Použití:
Dle potřeby. Pro přípravu horkých nápojů řeďte v poměru 1:8. Vhodný k přípravě horkých nealkoholických i alkoholických nápojů od 18 let.

Složení:
Cukr, karamelizovaný cukr, jablečný koncentrát (12 %), jablečné pyré (6 %), skořicový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma.

Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1394 kJ / 328 kcal, tuky <0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g, sacharidy 82 g, z toho cukry 81 g, bílkoviny <0,5 g, sůl <0,01 g.

Velikost balení:
500 ml

Upozornění:
Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před použitím protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní. Baleno v ochranné atmosféře. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Neužívejte v případě alergie na některou složku.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě v uzavřeném obalu při pokojové teplotě (max. 25 °C). Skladujte v dobře uzavřeném obalu. Ukládejte mimo dosah dětí.
Doba expirace vyznačena na obalu.


Výrobce KITL
Kód produktu: MD396286
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Kendamil
Kód PDK 4830916
Netto 500 ml
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.